Ez a játék egy klasszikus Vegasi nyerőgép alapján lett elkészítve. Megvallom őszintén szép emlékek fűznek hozzá, szóval eléggé szeretem ezt a játékot. A játék hasonlít az eredetire, de kicsit át lett alakítva ahhoz képest. Nem volt szerencsém kipróbálni az eredetit, de videókat láttam róla a neten. Mikor elöször játszottam ezzel a nyerőgéppel, akkor viszonylag alacsony téten adott egy nagyobb összeget, és onnan kezdődött a mi gyümölcsöző kapcsolatunk. Mielőtt belevágnék a konkrét játékba, kicsit nézzük meg a nyerőgépeket. Ma már szinte minden nyerőgép ad bónusz kört, ahol is aztán lehet nagyobb összeget nyerni, persze meg van az esély bónusz kör nélkül is nyerni nagyobb összeget, volt már rá példa, de nem ez a jellemző. A bónusz kör se mindig fényesen nagy nyeremény, de azért ott lehet kaszálni nagyobb eséllyel. Vannak bónusz körök, ahol kapunk valami extrát, például a wild 3 szorozza a nyereményt, vagy véletlen kapunk wild-okat. (ha nem lenne tiszta a wild a joker, mindent helyetesít kivéve a scattert, ami a bónusz körbe jutatta, de ez se minden játéknál igaz) A Jekyl goes wild azok közé a játékok közé tartozik, ahol a bónusz körben wild lesz a scatter ami alap esetben viszont nem wild, így az alap játékban nincs is wild. Plusz ennek a játéknak van még egy plusz bónusz köre a bónusz körön belül is, mikor minden wild megragad és ott is marad amíg vége a játéknak, elméletileg végtelen játékot is nyerhetünk itt, de ilyet még nem láttam) Kitalálható, hogy itt az alapjáték nem nagyon szokott adni, nagy nyereményt, ritka, na de ha bejutunk a bónusz körbe, akkor minden esélyünk meg van egy nagyobb nyereményre. Nálam a minimum elvárás a feltett tét hússzorosa legalább, akkor azt mondom, hogy oké, ez is valami, ha több akkor boldog vagyok, ha kevesebb akkor szomorú. Szerencsére ez a játék többnyire jól ad, az egyik extrája, ha a bónusz körben ad legalább két scattert, (ami wild is), akkor növeli a körök számát alapból, ami azt jelenti, hogy a kezdeti 10 ből jóval több is lehet. A játék 5 tárcsás, és 10 nyerő sor van, ami a mostani játékoknál szokatlanul kevés, de ettől viszont nagyobbak a nyeremények, hiszen a feltett tét, kevesebb vonalon osztozik.

A játék fejlesztője az SG interactive, akik most az egyik legnagyobb játékgép fejlesztők már. Mostanában olvastam, hogy felvásároltak egy másik játékgép fejlesztő csapatot.

Azt tudni kell, hogy ezek a játékgépek több kaszinóban is megtalálhatóak. Az online kaszinóknak nincs saját játékuk általában, hanem valakitől licencelik, gyakorlatilag úgy, ahogy a fizikai térben található kaszinókban is történik.

Következő bejegyzésemben a nyerési esélyekről fogok írni az online kaszinókban.