Lassan 15 éve már biztos a szerencsejáték közelébe kerültem, szóval nem ma kezdtem az ipart. Nagyjából mindent kipróbáltam, valami bejött, valami nem, erről fog szólni ez a blog. Azokat a témákat fogom körbe járni, amelyekkel közelebb kerültem, de ahogy eszembe jutnak jobb sztorik, úgy fogom leírni azokat. Nem vagyok függő, csak kicsit, de ezek is hullámokban jönnek, az elején volt, hogy 1 millió forintot nyertem össze kb ez előtt 12 évvel, persze el is buktam, akkor ott le is álltam, később próbáltam ki más típusú játékokat is. Hallottam olyan sztorikat, akiknek ez nem sikerült és életüket baszták el a szerencsejáték miatt, de másokét biztosan, ha a sajátjukat nem is. Aztán jött a póker, nyilván. Nem egy nehéz játék hamar meg lehet tanulni, de a kezdeti siker után, csak bukás volt, abba is hagytam, nem volt értelme tovább játszani, nagyjából 3 évente játszok egy kicsit, de mindig rájövők, hogy még nem vagyok jó a pókerben. Később jöttek az online kaszinók, vagyis voltak már, de el kezdtem online játszani, persze nem volt sikerem, viszont adott egy ötletet, hogy mi van akkor, ha elkezdem hirdetni az online kaszinókat Magyarországon, és bevételt keresek, abból, hogy mások rajtam keresztül regisztrálnak. Ez előtt 10 évvel a póker már nagyon ment, mindenki ezzel foglalkozott, a sportfogadás szintén, a több pedig elhanyagolható piac volt ezekhez képest, ezért gondoltam, hogy ezen a területen egy jó weboldallal még van esélyem. Mondjuk az online kaszinó mindig is kisebb piac volt Magyarországon, akkor még élt és virultak a játéktermek, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér. Ez a blog nem erről fog szólni, viszont rengeteget tanultam ebből is. Nem akarok senkit rábeszélni a szerencsejátékra, sőt inkább lebeszélnék mindenkit, de messziről jött ember azt mond amit akar, úgyse nekem fogtok hinni, hanem a saját tapasztalatotoknak. Látni fogjátok, hogy a „stratégiák” nem igazán vannak, emberi tényezők vannak, és ez a kulcsa mindennek, és a világ szerencsejátéka erre épül fel. Az emberek szeretnek nyerni, okoz egyfajta fiziológia változást a testben, amely jó érzés, és az ilyen érzéseket szereti az ember, viszont képes felülírni a logikát, mert egy ösztönösnek nevezhető folyamat, amely teljesen elnyomja az ember agyát.

Kezdésnek két tanácsom van.

  1. Aki szerencsejátékkal akar foglalkozni, annak legyen rá pénze, amit nem sajnál, mert úgyis bukni fogja, de legalább is így kell kezelni mindig mielőtt neki kezd az ember.
  2. Fejben nagyon rendben kell lenni, biztos háttér, tiszta gondolatok, folyamatos ön kontrol. Ez a legnehezebb része.

Első blogbejegyzésem zárásaként jöjjön egy kép az egyik nyereményemről, ami nem is a legnagyobb volt. A következő blog bejegyzésben pedig bemutatóm a játékot.